Tabara de creatie organizata la Tismana de Fundatia "Cuvantul care zideste”

Fundatia "Cuvantul care zideste” a Mitropoliei Olteniei a derulat in perioada 27 august - 2 septembrie o tabara de creatie la Manastirea Tismana din judetul Gorj, pentru aproximativ 40 de elevi de la scolile gimnaziale si liceale craiovene. "In program au fost prevazute ateliere de creatie in domeniul picturii, a obiectelor de artizanat, drumetii si vizite la Manastirea Tismana si Schitul Cioclovina. De asemenea au fost organizate excursii pe Cheile Sohodolului si la casa lui Constantin Brancusi. La final, elevii care au realizat lucrari de pictura si de artizanat vor fi premiati”, a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundatiei "Cuvantul care Zideste”.

Prin aceasta tabara se urmareste apropierea copiilor si tinerilor de Biserica si dezvoltarea relatiilor de prietenie, bazate pe comunicare si derularea activitatilor de grup.

"Ne dorim prin aceasta actiune ca elevii sa acorde o mai mare importanta Religiei, sa inchege relatii de prietenie si schimburi de experienta, avand in vedere ca printre elevi se afla si participanti la concursurile de pictura icoane, organizate de fundatia Mitropoliei Olteniei” a mai adaugat Cristina Stamatoiu.


(Gabriela Popescu)

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

03 Septembrie 2012

Vizualizari: 830

Voteaza:

Tabara de creatie organizata la Tismana de Fundatia "Cuvantul care zideste” 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE