Tabara de spritualitate ortodoxa romaneasca in Irlanda

Cu binecuvanatarea si din incredintarea Inaltpreasfintitului Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale, dar si prin implicarea directa si ferventa a Parintelui Calin Florea, protopopul Irlandei, in perioada 6-14 iulie 2012 s-a desfasurat tabara de spiritualitate pentru copii si adolescenti cu tema Prin altii spre sine la Stradbally, Irlanda. 

Programul taberei a fost compartimentat in trei ateliere: 1. Comunicare si evitarea conflictelor; 2. Iconografie; 3. Descoperirea aptitudinilor muzicale, animat si sustinut de catre Maica Sofronia Radulescu, Maica Elisabeta Ionescu (Centru de Formare si Consiliere "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”, Iasi), Prof. Cornelia Savinescu - iconograf si Parintele Calin Florea. 

Intentia duhovniceasca acestei tabere s-a materializat in faptul ca prin cele trei ateliere, precum si prin participarea la rugaciune, in fiecare dimineata si seara, copiii si adolescentii au aprofundat si trait bucuriile credintei, au descoperit puterea de a-i iubi pe ceilalti, indiferent cate cusururi au, firescul de a fi generos si bun cu cei din preajma, dar si harul linistii pe care ti-l poate oferi frumusetea rugaciunii.

Toate aceste zile au fost binecuvantate de prezenta Preasfintitului Ignatie Muresanul, Arhiereu-Vicar al Episcopiei Spaniei si Potrugaliei, care a participat la atelierele copiilor si adolescentilor, toate acestea culminand cu slujirea Sfantei si Dumnezeistii Litrughi, la care s-au impartasit toti participantii.

Sursa: basilica.ro

16 Iulie 2012

Vizualizari: 491

Voteaza:

Tabara de spritualitate ortodoxa romaneasca in Irlanda 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE