Tabere de tineret organizate de Arhiepiscopia Alba Iuliei

Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia organizeaza si in vara acestui an tabere pentru tinerii din cuprinsul eparhiei noastre. Seria de tabere din aceasta vara au ca tema: „Ce inseamna sa fii ortodox azi?”

Taberele au un program bogat, ce le ofera tinerilor liceeni o modalitate placuta si eficienta de petrecere a vacantelor. Programul include rugaciunea de dimineata si de seara, ateliere de discutii pe diferite teme, jocuri de auto-cunoastere, de comunicare, de team-building si de tabara, competitia „Olimpiada Sfinteniei” (10 probe), drumetii si foc de tabara.

Se ofera astfel posibilitati de valorificare a timpului liber in spirit crestin pentru tinerii din Arhiepiscopia noastra dar si cai pentru identificarea si depasirea obstacolelor pe care le intampina unii tineri care ar putea sa se implice mai activ in viata parohiilor lor.

Programul cadru este de 6 zile (luni - sambata). in tabere se asigura cazare si trei mese pe zi, preot-coordonator, animatori si invitati pentru discutii cu tinerii. Costul taberelor de la Poiana Vadului, Strungari si C.LT. Cetea este de 120 lei/pers./tabara si al taberei de la Roica este de 150 lei/pers - c-valoarea mesei, iar la manastiri o minima donatie benevola. In anumite cazuri sociale, cu recomandarea preotului paroh, unii tineri pot participa gratuit.

In aceasta dimineata doua grupuri insumand 60 de tineri au plecat spre tabara de la Strungari si Centrul International de Tineret de la Cetea.

Inscrierile se fac la Centrul Misionar al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, tel. nr. 0258/810264,0748338375, protinerete@gmail.com sau www.protinerete.ro

Sursa: Radio Reintregirea

25 Iulie 2011

Vizualizari: 519

Voteaza:

Tabere de tineret organizate de Arhiepiscopia Alba Iuliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE