Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti (TOB) la a Va editie

Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti (TOB)- editia a V-a se va desfasura in Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti, 11-13 iunie 2009. Program de vizitare 10.00-18.00.

Producatori de obiecte bisericesti din 7 tari (Austria, Italia, Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina si Romania) expun vesminte sfinte, icoane pictate in erminia bizantina, clopote si candelabre, catapetesme si scaune arhieresti, masini de brodat cu soft bizantin si nu in ultimul rand editorii de carte si revista crestina.



Grecii expun icoane tesute si decoratiuni interioare crestine, materiale pentru vesminte cu fir din aur. Austriecii expun clopote de peste 1t care pot reproduce singure chiar „Imnul Europei” sau „Fur Elise”.

Unele companii expun imbracaminte (de cea mai buna calitate) completa pentru episcop, care costa si 8000 de euro si pentru un preot, care poate ajunge si 4000 de euro.

TOB V 2009 anunta urmatoarele premiere:

edituri de carte crestina pentru copii.

vestitul vin liturgic de Santorini care va fi oferit pentru degustare .

lasere pentru aplicarea broderiei bisericesti.

La TOB sunt asteptati .P.F. Parinte Patriarh Daniel, P.S. Vincentiu episcop vicar patriarhal, P.S. Ciprian episcop vicar patriarhal, P.S.Varsanufie episcop al Arhiepiscopiei Bucurestilor, P.S. Ambrozie episcop al Giurgiului, inalti ierarhi ai B.O.R din tara si diaspora, personalitati.

www.targulbisericesc.eu

Cu respect, Contact:
Andrei Epure 0740221813, 021-3149723
PR manager TOB tobromania@yahoo.com
 

.

03 Iunie 2009

Vizualizari: 619

Voteaza:

Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti (TOB) la a Va editie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE