Targul Jucariilor, editia a III-a, la Parohia 'Maica Domnului' - Oota

Parohia „Maica Domnului” – Oota organizează duminică, 28 mai, după Sfânta Liturghie, începând cu ora 11.30, evenimentul caritabil „Târgul Jucăriilor”, ediția a III-a. Persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni pot dona jucării până sâmbătă, 27 mai, și dimineața, în ziua târgului, la Biserica Oota situată pe str. General Dragalina nr. 115, lângă Liceul „Traian Vuia”. Fondurile obținute în urma acestei acțiuni vor fi folosite pentru acordarea de burse elevilor cu rezultate bune la învățătură, care provin din familii aflate în dificultate.

„În săptămâna premergătoare acestui eveniment colectăm jucării uitate de copii. Fiecare dintre părinți știu că avem pe acasă jucării cu care copiii nu se mai joacă, pe care le dau uitării, dar care alți copii le-ar putea folosi. Noi colectăm aceste jucării, le primim la biserică, le mai curățăm, le mai înfrumusețăm, iar în ziua de 28 mai, atunci când va avea loc Târgul Jucăriilor, după Sfânta Liturghie, încercăm să ne jucăm împreună cu cei mici, astfel încât să ne bucurăm împreună, iar bucuria noastră să fie împărtășită și celor aflați în nevoie. Târgul Jucăriilor este întotdeauna poziționat ca dată înainte de 1 Iunie, Ziua Copilului, de aceea este o sărbătoare pentru copii. Anul acesta, programul este mai deosebit, din care nu vor lipsi prințesele cu care copiii se pot fotografia”, a declarat pr. Bogdan Trifu, de la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova, organizatorul acțiunii caritabile.

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment se vor alătura și membrii Centrului Național de Educare Canină, pentru a-și prezenta prietenii lor salvatori și va avea loc un exercițiu al pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia al jud. Dolj.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt ACCES Oltenia, Centrul Național de Educare Canină și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia al jud. Dolj.

Organizator eveniment: Pr. Adrian Trifu,

Telefon: 0757.155.196

Gabriela Firu

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

25 Mai 2017

Vizualizari: 544

Voteaza:

Targul Jucariilor, editia a III-a, la Parohia 'Maica Domnului' - Oota 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE