Te Deum la Biserica Sfantul Spiridon - Nou din Bucuresti

Inainte lucrarilor Conferintei pastoral-misionare semestriale de primavara la care participa clericii Protopopiatelor din Capitala si din judetul Ilfov, luni, 26 mai 2014, la Catedrala Mitropolitana Sfantul Spiridon – Nou din Bucuresti a fost oficiata o slujba de Te Deum.

Slujba a fost oficiata de catre Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Arhiepiscop ales al Ramnicului, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

Clericii din Protopopiatele Sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6 Capitala, Ilfov Nord si Ilfov Sud, exarhii, staretii, staretele si preotii de caritate din Bucuresti si judetul Ilfov se vor intruni astazi, 26 mai, in Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei. Conferinta se va avea tema: 2014 - Anul omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii).

Intrunirea clericilor din Protoieriile Ploiesti, Campina, Urlati si Valenii de Munte, a exarhilor locali, staretilor, staretelor si a preotilor de caritate din judetul Prahova va avea loc marti, 27 mai, de la orele 10:00, in Sala Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti.



Sursa: basilica.ro

.

26 Mai 2014

Vizualizari: 770

Voteaza:

Te Deum la Biserica Sfantul Spiridon - Nou din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE