Teologul Radu Preda: confuzie de nume in Adevarul

In urma confuziei de nume creata intr-un articol aparut in cotidianul Adevarul, unde a fost citat teologul Radu Preda, care nu facuse, insa, respectiva declaratie, teologul clujean face urmatoarea declaratie :

In numarul din 27 octombrie 2011, in paginile ziarului Adevarul, cotidianul de la Bucuresti, au aparut printre alte articole pe tema, un materaial de presa continand o declaratie despre semnificatia absentei Patriarhului Bisericii Ortodoxe din Romania la discursul Regelui din Parlament. Declaratia este pusa pe seama mea, fiind precizat statutul de director INTER si de ucenic al regretatului Mitropolit Bartolomeu.

Graba si superficialitatea gazetarului au facut posibila o confuzie regretabila de nume, Radu Preda citat in acel articol fiind nu teologul de la Cluj, ci jurnalistul economic de la o publicatie din capitala. La solicitarea mea, redactia a eliminat declaratia de pe pagina electronica a ziarului, urmand sa introduca, asa cum mi s-a promis, o nota explicativa in editia tiparita de astazi, fapt care, dupa cum am constatat cel putin pana acum, nu s-a intamplat.

Radu Preda

Sursa: radiorenasterea.

ro

.

31 Octombrie 2011

Vizualizari: 581

Voteaza:

Teologul Radu Preda: confuzie de nume in Adevarul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE