Tribunalul Bucuresti va judeca pe 26 septembrie actiunea Pro Vita impotriva marsului minoritatilor


Tribunalul Bucuresti va judeca pe 26 septembrie actiunea "Pro Vita" impotriva marsului minoritatilor

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, vineri, exceptia lipsei de interes ridicata din oficiu de catre instanta privind suspendarea desfasurarii paradei minoritatilor sexuale din 24 mai 2008, instanta acordnd un nou termen pentru 26 septembrie.

Instanta va lua in discutie, atunci, actiunea asociatiei "Pro Vita pentru nascuti si nenascuti" in care se cere anularea decziei Primariei capitalei de a aproba desfasurarea marsului persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transgen (LGBT) din data de 24 mai.

Asociatia "Pro Vita pentru nascuti si nenascuti" a introdus la Tribunalul Bucuresti, in data de 19 mai, o cerere de anulare a protocolului emis de Primaria municipiului Bucuresti cu privire la desfasurarea paradei minoritatilor sexuale si, in subsidiar, de suspendare a manifestarii LGBT din 24 mai.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au constat, la primul termen al procesului din 23 mai, ca protocolul prin care Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a aprobat desfasurarea marsului persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transgen (LGBT) nu a fost depus la dosar si, in consecinta, nu poate solutiona suspendarea actului administrativ, asa cum ceruse asociatia.

reporter Catalina Toma

editor Cristina Hurdubaia

Sursa: newsin.

ro

.

27 Iunie 2008

Vizualizari: 509

Voteaza:

Tribunalul Bucuresti va judeca pe 26 septembrie actiunea Pro Vita impotriva marsului minoritatilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE