Un nou Centru de tineret in Arhiepiscopia Clujului

Marti, 20 noiembrie, Inaltprasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei al Clujului a pus piatra de temelie pentru cel de-al treilea Centru misionar de tineret din Arhiepiscopie, care va fi construit pe raza parohiei Sacuieu din protopopiatul Huedin.

Slujba de punere a pietrei de temelie a avut loc de la ora 12 si a fost oficiata de Inaltpreasfintitul Parinte Andrei alaturi de consilierul pe problem de misiune si protocol al Arhiepiscopiei, pr. arhidiacon Claudiu Grama, protoopopul de Huedin, pr. Ciprian Talos, pr. paroh Valentin Pop si alti preoti.



Centrul de misune pentru tineret de la Sacuieu va dispune de 100 de locuri de cazare. Inspectorul economic al Arhiepiscopiei, Sorin Calea, a oferit mai multe amanunte: „Centrul va fi construit pe o suprafata de teren concesionata Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului de catre parohia ortodoxa din localitate si va avea doua cladiri cu spatii de cazare si activitati (sala de mese, sala de conferinte, terenuri de joaca). Sambata au demarat lucrarile pentru amenajarea caii de acces spre locul unde va fi construit complexul, urmand ca dupa primirea autorizatiei de constructie de la Consiliul Judetean Cluj sa inceapa constructia efectiva a primului corp de cladiri.”

Pe langa cel de la Sacuieu, Arhiepiscopia Clujului construieste alte doua centre misionar-sociale pentru tineret: unul la Campenesti, langa Cluj-Napoca si celalalt in Sangeorz-Bai.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

21 Noiembrie 2012

Vizualizari: 620

Voteaza:

Un nou Centru de tineret in Arhiepiscopia Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE