Vizita oficiala a Patriarhului Ecumenic, Bartolomeu I, in Franta

Patriarhul Ecumenic, Bartolomeu I, se afla in aceste zile intr-o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza a se intalni cu oficiali ai acestei tari, intre care si presedintele Frantei, Francois Hollande, informeaza "aeof.fr".

Preafericirea Sa s-a intalnit luni, 11 decembrie, cu Cardinalul Andre Vingt-Trois, presedinte al Adunarii Episcopilor din Franta a Bisericii Catolice si cu Primul Ministru, Jean Marc Ayrault.

Marti, 11 decembrie, dupa o vizita efectuata la Institutul Catolic din Paris, Patriarhul Bartolomeu l-a intalnit pe Ministrul de Interne, Manuel Valls, in prezenta episcopilor ortodocsi din Franta. Seara este programata o intalnire cu Laurent Fabius, Ministrul de Externe. Inainte de a pleca inspre Fanar, unde se afla sediul Patriarhiei Ecumenice din Istambul, Patriarhul Bartolomeu il va intalni miercuri, 12 decembrie, pe Francois Hollande, presedintele Frantei, la palatul Elysee.

11 Decembrie 2012

Vizualizari: 170

Voteaza:

Vizita oficiala a Patriarhului Ecumenic, Bartolomeu I, in Franta 1.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • bonas NiculaePostat la 2012-12-12 21:48

    Cat mai multe roade duhovnicesti in urma acestor vizite ecumenice, iar pentru adevaratii crestini,o apropiere care sa se finalizeze cu Unitate in Dreapta Credinta.Nicu.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.RETELE SOCIALE