Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap

Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia, Centrul Pilot pentru Persoane cu Handicap „Sfantul Meletie”Alba, organizeaza vineri, 3 decembrie 2010, cea de-a II-a editie a Programului „Bucuria Darului”, pentru a sarbatori ,,Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap”. Actiunea va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia, incepand cu orele 16,00.

Cu aceasta ocazie va invitam sa urmariti un program de colinde, sustinut de Corul Seminarului Teologic Ortodox Alba si Corul ,,Centrului Pilot Sfantul Meletie Alba” format din persoane cu deficiente de auz si vorbire si persoane cu handicap, coordonat de Pr. Petru Hasegan. Ne vom bucura de participarea solistului de muzica usoara, Alin Ignat, a solistului de muzica folk, Victor Surugiu, a grupului de copii din cadrul Centrului Misionar pentru Tineret Cetea, coordonat de Pr. Nicolae Dan si alti interpreti.

De asemenea, va fi organizata o expozitie, cu obiecte si decoratiuni de Craciun, confectionate de persoane cu handicap, beneficiari ai Centrului „Sfantul Meletie”Alba.

Va asteptam cu drag!

In anul 1992 Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, consacrata analizei implementarii Programului Mondial de Actiune privind persoanele cu handicap, a decretat ziua de 3 decembrie ca: ZIUA INTERNATIONALA DE SOLIDARITATE CU PERSOANELE CU HANDICAP. Sarbatorirea anuala a Zilei internationale de solidaritate cu persoanele cu handicap are ca obiectiv promovarea intelegerii dizabilitatii si mobilizarea tuturor pentru asigurarea unei vieti demne, egale din punct de vedere a drepturilor si bunastarii persoanelor cu dizabilitati.

Responsabili de organizarea acestui Program „Bucuria Darului”: Psih. Ionele Marcela si As. soc. Gabriela Bodea. Tel: 0756.161.188

Sursa: Radio Reintregirea
 

03 Decembrie 2010

Vizualizari: 774

Voteaza:

Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE