Exorcistul Corogeanu ramane in arest


Fostul preot Petru Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute de la Manastirea "Sf. Treime" din Tanacu, judetul Vaslui, acuzati de moartea maicutei Irina Cornici, au fost dusi, ieri, in jurul pranzului, la Curtea de Apel Iasi, unde urma sa se judece recursul privind arestarea lor preventiva. Cei cinci au fost adusi, din arestul politiei judetene, cu catuse la maini si imbracati in haine negre, lungi, dar cu capetele neacoperite. In urma deliberarii, magistratii Curtii de Apel Iasi au respins recursul facut de aparatorul celor cinci cu privire la masura arestarii preventive.


Petru Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute - Nicoleta Arcalianu, Adina Ciopraga, Elena Otelea si Simona Bardanas - acuzati de moartea maicutei Irina Cornici, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si lipsire de libertate, fapte pentru care risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 25 de ani.


Potrivit procurorilor instantei supreme (care au preluat ancheta in cazul Tanacu), cei cinci sunt acuzati ca au provocat moartea maicutei Irina Cornici, dupa ce, in cadrul unui ritual de exorcizare, au tinut-o timp de trei zile pe o cruce din lemn, fara mancare si fara apa, legata cu lanturi la maini si la picioare si cu un calus in gura

.

04 Iulie 2005

Vizualizari: 1196

Voteaza:

Exorcistul Corogeanu ramane in arest 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE