Teoctist: Oamenii trebuie sa creada in preot


Oamenii trebuie sa creada in preot pana acolo unde slujbasul Domnului respecta Sfanta Scriptura, adica nu iese din credinta, a declarat ieri agentiei Mediafax, Prea Fericitul Parinte Teoctist, dupa slujirea Bisericii "Sfintilor Doctori Cosma si Damian" de la Institutul Clinic Fundeni.


Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a facut aceasta precizare intrebat fiind pana unde poate merge increderea in preoti si daca slujbasii Domnului trebuie ascultati orbeste si fara discernamant.

"La biserica nu se merge ca la birou. In locasul de cult mergi daca ai multa credinta in Dumnezeu. Trebuie sa avem incredere deplina in Sfanta Scripura si in Dumnezeu, pentru ca acolo unde el vrea sa infaptuiasca ceva o face´´, a mai spus PF Teoctist, care a explicat mirenilor adunati in curtea spitalului ca "randuiala de scoatere a dracilor" se face cu multa pregatire.

"Oamenii trebuie sa fie increzatori, pentru ca puterea diavolului in viata este limitata. De aceea trebuie sa domine credinta in Dumnezeu, si nu in diavol", a adaugat el.

.

02 August 2005

Vizualizari: 353

Voteaza:

Teoctist: Oamenii trebuie sa creada in preot 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE