Dumnezeu are miini apolitice, de muzician…


Pescuitorii de perle ai Dilemei Vechi mi-au trintit pe masa, in aceasta saptamina, un mesaj gasit intr-o sticla goala de trascau, aruncata in valurile conferintei nationale a Partidului Democrat: „Dumnezeu personal l-a adus pe Traian Basescu la Cotroceni”, semnat Stelian Dutu din Constanta.

Facind si eu parte dintre pirlitii edecari ce-au tras de vaporul lui Basescu contra curentului, pina l-au ancorat la cheiul Presedintiei, fusei flatat peste poate de afirmatia ca insusi Tatal Ceresc si-ar fi proptit nefiinta alaturi de noi, ca sa aiba Romnia parte de-un mariner la cirma.

M-am scuturat insa repede de pacatul trufiei de a ma considera coleg cu Cel de sus la o asemenea lucrare politiceasca, dindu-mi seama ca acesti domni, loviti de misticism pe trecerea pietonala dintre un partid si altul, isi inchipuie ca bunul Dumnezeu e un soi de traseist, dupa chipul si asemanarea lor. Si asta pentru ca actualul colaborator al lui Gigi Becali, inainte de-a bate cereasca-i palma cu Basescu, a fost, dupa marturia nu stiu carui guguman, pedeserist get-beget.

Asa ca mi-am aplicat singur o pedeapsa scolareasca si am recitat de o suta de ori, in gind,  un vers mai din tinerete:

„Dumnezeu are miini apolitice, de muzician.


„Dumnezeu are miini apolitice, de muzician.”  
„Dumnezeu are miini apolitice, de muzician.

                                                                                                        Sursa: Gandul

.

30 Iunie 2005

Vizualizari: 456

Voteaza:

Dumnezeu are miini apolitice, de muzician… 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE