Preotii si dascalii de la tara, agenti de popularizare a Legilor Proprietatii

Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, i-a rugat pe preoti sa anunte termenele legilor la slujbele de duminica.


Pentru a se asigura ca toti cetatenii din zonele rurale vor afla care este ultima zi in care mai pot fi depuse cereri pentru punerea in posesie conform Legilor Proprietatii, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, va apela la preoti si dascali.


„Prin Biserica si scoli, in primul rand, va trebui sa anuntam taranii din cel mai indepartat catun ca se mai pot depune cereri pana la 22 septembrie. Preotii sa spuna la slujba duminicala, iar dascalii sa afiseze in scoli aceste termene”, a spus Flutur, in cadrul sedintei de aplicare a Legii Fondului Funciar din Dambovita.

„Ni s-au cerut carti, brosuri, in care sa explicam continutul legii.

Asa ca vom tipari cateva mii de brosuri si le vom distribui la oameni, pentru ca aceasta e marea problema: lipsa de informatii”, a mai spus Flutur.

Ieri, ministrul Agriculturii a participat si la doua sedinte de constituire a Legii Fondului Funciar in Dambovita, urmand ca, in zilele urmatoare, vizitele sa continue in alte judete.

Potrivit lui Flutur, in prezent exista peste 1.000.000 de cereri depuse la Legea Fondului Funciar, vizand reconstituirea dreptului de proprietate pentru 26.000 ha de teren.

.

25 August 2005

Vizualizari: 1182

Voteaza:

Preotii si dascalii de la tara, agenti de popularizare a Legilor Proprietatii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE