Conferinta cu titlul - Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica


Conferinta cu titlul "Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica" organizata la manastirea Brancoveanu - Sambata de Sus

Fundatia Hospice "Casa Sperantei" , Mitropolia Ardealului si Universitatea "Lucian Blaga" - Facultatea de Teologie din Sibiu organizeaza la Manastirea "Brancoveanu" - Sambata de Sus, in perioada 9 - 11 iunie 2008, conferinta: "Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica".

Scopul conferintei este de a reuni personal medical, preoti, teologi implicati in asistenta pacientilor aflati in stadii avansate si terminale de boala pentru a impartasi experienta, aprofunda cunostintele legate de asistenta spirituala a acestor pacienti si a dezvolta proiecte comune viitoare.

Invitati de onoare: Prof. Dr. Daniel Hinshaw si Dr. Jane Hinshaw - Universitatea din Michigan, SUA, Prof. Dr. John Breck SUA, IPS Prof. Dr. Nikolaos de Mesogaia si Lavrotiki, IPS Prof. Dr. Laurentiu Streza.

Agenda Conferintei cuprinde teme ca: Durerea totala: evaluarea multidisciplinara si managementul suferintei, Suferinta din perspectiva teologica, Probleme de etica si suferinta, Asistenta spirituala si suferinta.

Anca Pantea
Centrul de Studii pentru Medicina Paliativa
Hospice "Casa Sperantei"

06 Iunie 2008

Vizualizari: 537

Voteaza:

Conferinta cu titlul - Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.RETELE SOCIALE