Conferinta cu titlul - Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica


Conferinta cu titlul "Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica" organizata la manastirea Brancoveanu - Sambata de Sus

Fundatia Hospice "Casa Sperantei" , Mitropolia Ardealului si Universitatea "Lucian Blaga" - Facultatea de Teologie din Sibiu organizeaza la Manastirea "Brancoveanu" - Sambata de Sus, in perioada 9 - 11 iunie 2008, conferinta: "Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica".

Scopul conferintei este de a reuni personal medical, preoti, teologi implicati in asistenta pacientilor aflati in stadii avansate si terminale de boala pentru a impartasi experienta, aprofunda cunostintele legate de asistenta spirituala a acestor pacienti si a dezvolta proiecte comune viitoare.

Invitati de onoare: Prof. Dr. Daniel Hinshaw si Dr.

Jane Hinshaw - Universitatea din Michigan, SUA, Prof. Dr. John Breck SUA, IPS Prof. Dr. Nikolaos de Mesogaia si Lavrotiki, IPS Prof. Dr. Laurentiu Streza.

Agenda Conferintei cuprinde teme ca: Durerea totala: evaluarea multidisciplinara si managementul suferintei, Suferinta din perspectiva teologica, Probleme de etica si suferinta, Asistenta spirituala si suferinta.

Anca Pantea
Centrul de Studii pentru Medicina Paliativa
Hospice "Casa Sperantei"

.

06 Iunie 2008

Vizualizari: 749

Voteaza:

Conferinta cu titlul - Suferinta la sfarsitul vietii din perspectiva medicala, etica si teologica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE