Prea Fericitul Parinte Theodors II, Patriarhul Alexandriei si al intregii Africi, invitat de Papa Benedict al XVI-lea la Vatican

 

Prea Fericitul Parinte Theodors II, Patriarhul Alexandriei si al intregii Africi, invitat de Papa Benedict al XVI-lea la Vatican

 

Prea Fericitul Parinte Theodoros II, patriarhul Alexandriei si al intregii Africi, urmeaza sa se intalneasca in viitorul apropiat cu papa Benedict al XVI-lea.

 

O scrisoare in acest sens a fost trimisa patriarhului Alexandriei prin nuntiul apostolic al Bisericii Romano-Catolice la Cairo, episcopul Michael Fitzgerald.

 

In aceeasi scrisoare, Vaticanul caracterizeaza aceasta intalnire intre intaistatatorul Bisericii Romano-Catolice si cel al celui de al doilea Patriarh ca ordine canonica in Ortodoxie, ca fiind una "valoroasa si importanta".

 

Cu Patriarhul Theodoros II urmeaza sa se intalneasca si Presedintele Consiliului Pontifical pentru promovarea unitatii crestine, cardinalul Walter Kasper.

Data exacta a acestei intalniri urmeaza sa fie anuntata in cel mai scurt timp.

 

.

28 Ianuarie 2008

Vizualizari: 585

Voteaza:

Prea Fericitul Parinte Theodors II, Patriarhul Alexandriei si al intregii Africi, invitat de Papa Benedict al XVI-lea la Vatican 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE