La Palatul Patriarhiei din Capitala a avut loc ieri Consfatuirea Profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Bucurestilor

 

In prezenta Prea Fericitului Parinte Teoctist - Patriarhul Romaniei, la Palatul Patriarhiei din Capitala a avut loc astazi Consfatuirea Profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Bucurestilor cu Inspectorii de specialitate si cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane. La acest eveniment a participat si Prea Sfintitul Varsanufie Prahoveanul - Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Mai multe detalii am aflat de la Parintele Gheorghe Dogaru - inspector pe probleme de Religie in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti: "La inceput de An Scolar, Prea Fericitul Parinte Teoctist - Patriarhul Romaniei a salutat prezenta numeroasa a profesorilor de Religie, a ascultat darea de seama a inspectorului de specialitate al Municipiului Bucuresti si al Judetului Ilfov. Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist al Romaniei a ramas placut si profund impresionat de activitatea bogata pe care cei doi inspectori o desfasoara. Totodata, Prea Fericirea Sa a binecuvantat inceputul noului An Scolar, dand sfaturi, povete si indemnand pe fiecare in parte ca acolo unde sunt la locul de munca, la scoala, la catedra, sa se considere adevarati apostoli atat ai lui Hristos, cat si ai neamului romanesc, si sa nu uite niciodata ca ei sunt acei preoti fara haina preoteasca care impartasesc copiilor bucuria invataturilor crestine.

"

.

12 Septembrie 2006

Vizualizari: 1520

Voteaza:

La Palatul Patriarhiei din Capitala a avut loc ieri Consfatuirea Profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE