Cerc pedagogic de evaluare la disciplina Religie in Arhiepiscopia Craiovei

In fiecare an, inainte de incheierea anului scolar, se desfasoara cercul pedagogic de evaluare la disciplina religie. De aceasta data, cercul de religie va fi gazduit de Gr. Sc. Traian Vuia din Craiova, in ziua de sambata, 6 iunie, zi in care se vor intalni profesorii si preotii profesori care predau aceasta disciplina in scolile din judetul Dolj, la ciclul primar si la cel gimnazial.

In deschiderea activitatilor IPS Parinte Dr.

Irineu va da arhiereasca binecuvantare si va rosti pentru profesorii de religie prezenti un cuvant de folos duhovnicesc.

Cercul de evaluare consta in analiza activitatii desfasurate de catre profesorii si preotii participanti pe parcursul anului scolar, analiza ce are drept scop o mai buna cunoastere a metodelor de predare, invatare si evaluare ce se folosesc la clasa.

Totodata, vor fi transmise o serie de comunicari din partea ISJ Dolj de catre Pr. Prof. Parva Gheorghe, inspector de specialitate la disciplina Religie si au fost anuntate numeroase activitati misionare in care profesorii de religie se vor implica in anul scolar viitor, activitati care ar putea avea un impact deosebit de benefic asupra armonizarii personalitatii elevilor cu mediul in care traiesc, astfel de activitati oferind cadrul ideal pentru intelegerea unor fenomene mai delicate uneori, din societatea in care traim.

Sursa: m-ol.ro

.

10 Iunie 2009

Vizualizari: 731

Voteaza:

Cerc pedagogic de evaluare la disciplina Religie in Arhiepiscopia Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE