Cultura si educatia religioasa in contextul invatarii interdisciplinare

Colegiul National "Spiru Haret" din municipiul Targu-Jiu, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si Casa Corpului Didactic Gorj, organizeaza astazi, 21 martie 2009, un simpozion national cu tema: "Cultura si eductia religioasa in contextual invatarii interdisciplinare". Printre invitatii la aceasta manifestare ii amintim pe Inaltpreasfintitul Parinte dr. Irineu Popa, Mitropolitul Olteniei, Prof. Liliana Preoteasa, Director al Directiei Generale pentru Invatamantul Preuniversitar din Ministerul Educatiei si Inspectorul General Scolar Dan Dorin Tancau.

Simpozionul de la Colegiul "Spiru Haret" se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, este organizat la initiativa profesorilor de religie din aceasta importanta unitate scolara de invatamant preuniversitar din judetul Gorj si are ca scop principal realizarea unui dialog deschis pe tema Religie - Stiinta - Cultura, in vederea evidentierii rolului pe care Religia il are in educatia elevilor si a cresterii calitatii actului de invatamant in general.

De asemenea se are in vedere realizarea unui schimb de experienta si a unei comunicari eficiente intre cadre didactice de diferite specialitati.

Sursa: m-ol.ro

.

21 Martie 2009

Vizualizari: 527

Voteaza:

Cultura si educatia religioasa in contextul invatarii interdisciplinare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE