Festivalul Concurs de Spiritualitate Impact crestin la Drobeta Turnu Severin

 

In perioada 17-19 noiembrie se desfasoara la Drobeta Turnu Severin Festivalul Concurs de Spiritualitate "Impact crestin", editia a I-a. In fiecare din cele trei seri, incepand cu ora 17.00, membrii Clubului "Impact-Decebal", in calitate de organizatori le dau intalnire tutror tinerilor, si nu numai, in sala de festivitati a Colegiului Tehnic Decebal, sa ia parte la o serie de conferinte si mese rotunde pe teme religioase.

Programul manifestarilor mai cuprinde, pe langa concursul propriu-zis care consta intr-o proba de cultura generala din domeniul religiei, excursii la Manastirile Topolnita, Sfanta Ana si Vodita si vizitarea Muzeului Portile de Fier din Drobeta Turnu Severin. Festivalul va fi deschis vineri seara, incepand cu ora 17.

00, cu o conferinta sustinuta de PS Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei.

Mai multe amanunte despre programul acestui festival ne-a oferit parintele Sebastian Hogea - coordonatorul Clubului "Impact Decebal". "Sunt 24 de cluburi Impact la nivel national, iar la acest festival vor participa aproximativ jumatate dintre acestea. Festivalul este structurat pe doua parti: seara conferinte incepand cu ora 17.00, conferinte pe teme religioase, iar sambata dimineata incepand cu orele 9.30, proba de concurs pentru reprezentantii cluburilor impact din tara. Vineri seara va fi o conferinta cu tema "Sfantul Nicodim-model de implicare sociala si misionara" sustinuta de PS Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, sambata seara va fi o masa rotunda cu tema "Voluntar sau Apostol al lui Hristos?", la care vor participa ca invitati, doamna Georgeta Aprotosoaiei, director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, parintele Daniel Achim, consilier social in cadrul Episcopiei Severinului si Strehaiei, Diana Certan, coordonatoarea, la nivel national, a Clubului Impact, de la Fundatia "Noi Orizonturi" si reprezentantii U.S.A.I.D. si I.O.C.C. din Bucuresti. Duminica la ora 17.00 va avea loc o conferinta sustinuta de parintele profesor Alexandru Stanciulescu Barda, cu tema "Activitatea Sociala a Bisericii in decursul timpului". Sunt invitati sa participe la aceste conferinte toti cei care doresc sa se bucure de hrana spirituala.
Intrarea este libera, a spus parintele Sebastian Hogea - coordonatorul Clubului  "Impact-Decebal".

.

17 Noiembrie 2006

Vizualizari: 2370

Voteaza:

Festivalul Concurs de Spiritualitate Impact crestin la Drobeta Turnu Severin 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE