Izvoare duhovnicesti

 

In perioada 3 - 11 decembrie, Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi din Romania , filiala Craiova, organizeaza cea de-a XIII-a editie a Festivalului de spiritualitate crestin-ortodoxa "Izvoare duhovnicesti". Festivalul debuteaza astazi, 3 decembrie, ora 18.00, la Casa Studentilor din Craiova, printr-o conferinta sustinuta de Maica Siluana Vlad. Marti, 4 decembrie, de la aceeasi ora si in aceiasi locatie va avea loc o intalnire cu PS Ioan Salajeanul, Episcopul Covasnei si Harghitei, ultima conferinta fiind sustinuta marti 11 decembrie, de catre Monahia Ecaterina Fermo.

In programul festivalului mai sunt prevazute: o seara de priveghere la biserica Sfintii Arhanheli Mihail si Gavriil (miercuri 5 decembrie, de la ora 17.

00), vizionarea filmului duhovnicesc "Sfantul Nicolae Sarbul" realizat de membrii ai diasporei sarbe (joi 6 noiembrie, ora 18.00, in sala de festivitati a Arhiepiscopiei Craiovei) si un pelerinaj la Manastirea Cozia din judetul Valcea, organizat pentru sfarsitul acestei saptamani.

 

.

03 Decembrie 2007

Vizualizari: 794

Voteaza:

Izvoare duhovnicesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE