Marele Trofeu al Festivalului de film religios de la Curtea de Arges, din nou la Craiova

 

In zilele de 20 si 21 aprilie 2007, a avut loc la Curtea de Arges cea de-a XIV-a editie a Festivalului national de film religios "Lumina din Lumina". Marele premiu al festivalului a fost castigat pentru al treilea an consecutiv de o echipa de realizatori din cadrul Mitropoliei Olteniei, condusa de Ovidiu Dumitrana. Este inca un succes remarcabil al acestei echipe de profesionisti, care, in ultimii ani a reusit sa obtina premii la toate festivalurile nationale si internationale la care a participat.

Filmul castigator, "Tismana, poarta a sufletului catre cer", are o durata de 20 de minute, si a fost realizat cu prilejul sarbatoririi a 600 de ani de la nasterea in ceruri a Sfantului Nicodim, ctitorul Manastirii Tismana. Filmul a primit sufragiile juriului dintr-un numar de 15 filme inscrise in concurs si realizate de producatori independenti si studiouri de productie din Arges, Dambovita, Dolj, Galati, Iasi, Maramures, Olt, Timis si Bucuresti.



Festivalul national de film religios "Lumina din Lumina" este organizat anual de catre Consiliul Judetean Arges, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Arges si Episcopia Argesului si Muscelului. Parteneri media au fost TVR1, prin redactia "Viata Spirituala" si TVS Pitesti.

.

23 Aprilie 2007

Vizualizari: 3300

Voteaza:

Marele Trofeu al Festivalului de film religios de la Curtea de Arges, din nou la Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE