Radio Oastea Domnului functioneaza online


Dupa o perioada de teste, in spatiul internetului exista un nou radio online: Radio Oastea Domnului. Acest radio poate fi accesat la adresa www.oasteadomnului.

ro/radio si poate fi urmarit de exemplu cu oricare din programele WinAmp, Windows Media Player sau RealPayer. Pna la stabilirea mai exacta a unei grile, radioul difuzeaza cntari, poezii, predici, piese de teatru radiofonic.

Într-o prezentare a radioului aparuta pe site-ul oastea domnului.ro, unul dintre realizatori scrie: "Pe internet avem de a face cu un nou cmp duhovnicesc din ogorul cel mare al Evangheliei Domnului. Ar fi o lipsa mare daca nu s-ar face nimic si credem din toata inima ca Domnul a rnduit aceste vremuri dimpreuna cu toate posibilitatile tehnice. La intlnirea noastra de smbata trecuta, unul dintre frati ne-a "infiorat" cu gndul si "profetia" fratelui Traian Dorz care vedea peste timp si spunea: "Va veni timpul in care se vor folosi mijloacele tehnice cele mai noi pentru a face cunoscuta Evanghelia" si credem ca fratele vorbea tocmai de aceste timpuri. [.] “Acest radio [.] se doreste a fi inca o punte de legatura intre noi, o legatura chiar cu tezaurul de bogatii duhovnicesti, o posibilitate de mngiere si inviorare sufleteasca a fratilor care sunt departe sau mai pe aproape." (Sursa: site-ul catholica.ro)
 

.

06 Aprilie 2006

Vizualizari: 14588

Voteaza:

Radio Oastea Domnului functioneaza online 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE