Serile duhovnicesti - Filocalia la Targu Jiu


Serile duhovnicesti - "Filocalia" la Targu Jiu

 

Protoieria Targu Jiu I, in colaborare cu Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu si Consiliul Judetean Gorj organizeaza in perioada 16 - 18 decembrie, la Casa de cultura a sindicatelor din Targu Jiu, cea de-a XII - a editie a Serilor duhovnicesti - "Filocalia", manifestare dedicata praznicului Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.

Evenimentul va debuta astazi, 16 decembrie, de la ora 16.30, cu o conferinta sustinuta de parintele arhimandrit Mechiseldec Suparschi de la Manastirea Lainici, cu tema: "Postul si spovedania - trepte de urcus duhovnicesc". Maine, 17 decembrie, de la aceiasi ora, credinciosii din Targu Jiu se vor putea intalni cu parintele arhimandrit Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara din judetul Valcea, care va sustine conferinta ".

Si cuvantul trup s-a facut", iar joi, 18 decembrie, va conferentia parintele arhimandrit Ioachim Parvulescu, staretul Manastirii Lainici, pe tema "Taina cea din veac ascunsa si de ingeri nestiuta".

Conferintele vor fi precedate de expozitii cu vanzare de carte religioasa si icoane, precum si de recitaluri de cantece bisericesti si colinde de Craciun sustinute de coralele Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" si Liceului de Muzica si Arte Plastice "Constantin Brailoiu" din Targu-Jiu.

.

16 Decembrie 2008

Vizualizari: 681

Voteaza:

Serile duhovnicesti - Filocalia la Targu Jiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE