Sinaxa staretilor si staretelor din Arhiepiscopia Craiovei


Sinaxa staretilor si staretelor din Arhiepiscopia Craiovei

 

In zilele de 9 si 10 decembrie a.c., Manastirea Tismana din judetul Gorj va gazdui sinaxa staretilor si staretelor de la manastirile din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei. Deschiderea lucrarilor sinaxei va avea loc marti, 9 decembrie, de la ora 15.00, in prezenta IPS dr.

Irineu Popa, Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei care va rosti cuvantul de intampinare si binecuvantare. In continuare, fiecare staret si stareta vor prezenta principalele activitati administrativ - duhovnicesti desfasurate pe parcursul anului 2008 in manastirile pe care le reprezinta, dupa care vor participa cu totii la slujba Vecerniei.

A doua zi, miercuri, 10 decembrie, de la ora 07.30, va fi savarsita slujba Sfintei Liturghii de catre IPS Parinte Mitropolit dr. Irineu Popa, iar la ora 10.00, lucrarile sinaxei vor fi reluate in plen. Pe ordinea de zi figureaza probleme duhovnicesti, administrative si financiare legate de buna desfasurare a activitatilor desfasurate in obstile monahale din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei.

.

08 Decembrie 2008

Vizualizari: 453

Voteaza:

Sinaxa staretilor si staretelor din Arhiepiscopia Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE