Zilele Ortodoxiei, in organizarea ASCOR Craiova

Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania (ASCOR), filiala Craiova organizeaza in perioada 31 martie - 12 aprilie 2009, ciclul de conferinte "Zilele Ortodoxiei", dupa urmatorul program: marti, 31 martie 2009 - IPS Dr. Irineu Popa, Mitropolitul Olteniei, va conferentia pe tema: "Tanarul in societatea contemporana. Sfantul Vasile cel Mare si exemplul sau"; joi, 2 aprilie 2009 - Costion Nicolescu, etnolog, Director de imagine al Muzeului Taranului Roman, conferinta cu tema: "Riscul de a fi ortodox"; marti, 7 aprilie 2009 - PS Sebastian Pascanu, Episcop al Episcopiei Slatinei si Romanatilor va aborda tema: "Moartea ca viata", iar miercuri, 8 aprilie 2009 - Prof. Dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie din Sibiu, va vorbi despre: "Distractia ca distrugere a vietii".

Toate conferintele vor fi sustinute in Sala Mare a Casei de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 18.00 si vor fi urmate de raspunsuri la intrebarile venite din partea auditorului.

Scopul acestor conferinte este acela de a constientiza tanara generatie cu privire la importanta Postului in viata fiecarui om si de a intelege mai bine Taina Invierii Mantuitorului, intr-o societate din ce in ce mai secularizata. Dupa cum a precizat Adrian Iovanel, presedintele ASCOR Craiova, aceste conferinte sunt utile pentru atitudinea, orientarea si participarea tinerilor la constructia unei societati sanatoase din punct de vedere moral.

Sursa: m-ol.ro

.

31 Martie 2009

Vizualizari: 400

Voteaza:

Zilele Ortodoxiei, in organizarea ASCOR Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE