Concert de muzica religioasa la Biserica Delea Noua-Calist

 

Concert de muzica religioasa sustinut de corul de tineri "La Cigale Du Florival" din Franta la Biserica "Delea Noua-Calist"  din Bucuresti 

 

Duminica, 8 iulie a.c., dupa oficierea Sfintei Litrughii, de la orele 11.30, la Biserica Delea Noua-Calist din Bucuresti, cu binecuvantarea Prea Fericitului Patriarh Teoctist, va avea loc un concert de muzica religioasa sustinut de corul de tineri "La cigale du Florival" (Greierele din Florival) din Franta. Formatia corala franceza se afla in Romania la invitatia corului de copii si tineret "Symbol" al Patriarhiei Romane.

 

"Greierele din Florival" este un cor alcatuit din 50 de copii si tineri intre 8 si 22 de ani, intemeiat in 1974 si este dirijat de doamna profesoara Claude Jeannin.

 

Corul "La cigale du Florival" a sustinut pana in prezent concerte in mai multe tari ale lumii: Ungaria, Polonia, Slovacia, Anglia, Germania, Elvetia, Statele Unite, Italia, Lituania, Spania, Cehia, Argentina, Portugalia, Irlanda, Mexic, Thailanda, Slovenia, Tunisia, etc.

 

Corala se distinge prin interpretarea de exceptie a repertoriului, in ultimii ani obtinand mai multe premii la concursuri regionale, nationale si internationale, precum si la numeroase festivaluri de muzica corala.

 

 

Biroul de presa al Patriarhiei Romane

 

 

 

.

05 Iulie 2007

Vizualizari: 2352

Voteaza:

Concert de muzica religioasa la Biserica Delea Noua-Calist 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE