Dezinformare prin presupusa demolare


Dezinformare prin presupusa demolare

 

Intrucat, in ultimele zile, au aparut o seama de speculatii in legatura cu lucrarile de restaurarea a treptelor Resedintei patriarhale - lucrari care, potrivit unor "jurnalisti", au inceput dupa 30 martie 2008, ca urmare a accidentului suferit de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel - facem urmatoarele precizari:

 

Proiectul de refacere a scarii de acces a Resedintei patriarhale - pentru care s-a obtinut avizul Ministerului Culturii si Cultelor  nr 283/M/8 noiembrie 2006 si autorizatia de construire nr. 231/2 aprilie 2007 - a fost initiat de Patriarhia Romana in urma cu peste un an de zile. Lucrarile au fost incepute cu cateva zile inainte de sarbatoarea Bunei Vestiri (25 martie 2008), situatie care a impus folosirea pentru acces a altor trepte, respectiv cele ale Paraclisului Resedintei patriarhale.

 

Accidentul Preafericitului Parinte Patriarh Daniel a avut loc pe treptele mai abrupte ale Paraclisului Resedintei patriarhale, asa cum, in mod corect, au informat posturile de televiziune in seara zilei de 30 martie si presa scrisa din zilele urmatoare. Orice legatura intre accidentul din 30 martie si lucrarile care se executa la treptele Resedintei patriarhale reprezinta o fictiune a unor "jurnalisti" cu memorie scurta, cu orizont rauvoitor si care refuza in mod constant precizarile provenite din surse autorizate.

.

22 Aprilie 2008

Vizualizari: 562

Voteaza:

Dezinformare prin presupusa demolare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE