PF Parinte Daniel l-a primit in vizita Ambasadorul Italiei pentru Romania si Republica MoldovaAstazi, 5 noiembrie a.c., la Resedinta patriarhala, Prea Fericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, l-a primit pe Excelenta sa Dl. Daniele Mancini, Ambasadorul Italiei pentru Romania si Republica Moldova.

PF Parinte Daniel l-a primitin vizita Ambasadorul Italiei pentru Romania si Republica Moldova

Prea Fericitul Parinte Patriarh Daniel si-a exprimat compasiunea fata de tragedia petrecuta saptamana trecuta in Italia, in care a fost implicat un cetatean roman de etnie rroma, exprimandu-si speranta ca italienii si romanii vor gasi intelepciunea de a convietui si a lucra impreuna. Excelenta sa a mentionat ca tragicul incident care a avut loc la Roma este unul izolat, subliniind, totodata, necesitatea implicarii tuturor factorilor responsabili in prevenirea unor astfel de situatii nedorite.

PF Parinte Daniel l-a primitin vizita Ambasadorul Italiei pentru Romania si Republica Moldova

Totodata, Excelenta sa Dl. Daniele Mancini a tinut sa precizeze disponibilitatea autoritatilor italiene de a coopera  cu autoritatile romane si Biserica Ortodoxa Romana in organizarea si derularea unor programe de incluziune sociala a romanilor stabiliti in Italia.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

05 Noiembrie 2007

Vizualizari: 418

Voteaza:

PF Parinte Daniel l-a primit in vizita Ambasadorul Italiei pentru Romania si Republica Moldova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE