PF Parinte Patriarh Daniel se va externa inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti


PF Parinte Patriarh Daniel se va externa inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti

 

Pentru informarea opiniei publice si pentru a veni in intampinarea interesului crescut al mass-media in legatura cu recuperarea, starea generala de sanatate si externarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, facem urmatoarele precizari:

In aceasta perioada de recuperare, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel are o stare de sanatate buna care ii permite sa faca zilnic exercitii de deplasare, nu numai cu ajutorul cadrului de sprijin, ci si cu ajutorul carjelor. In acelasi timp, Patriarhul Romaniei isi finalizeaza controlul medical periodic si urmeaza un tratament stomatologic.

Intrucat are mai multa liniste la spital decat la Resedinta patriarhala, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a decis sa se externeze cu cateva zile inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti pentru a participa la slujba Invierii din noaptea de 26 spre 27 aprilie 2008.

Pentru a proteja conducerea Spitalului Militar Central Dr. Carol Davila de presiunea curiozitatii obsesive zilnice a unor jurnalisti, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel nu doreste ca medicii care il trateaza sa mai dea publicitatii vreun comunicat de presa inainte de reintoarcerea sa la Resedinta patriarhala.

 

Consilier patriarhal

Pr. C. Stoica

 

.

18 Aprilie 2008

Vizualizari: 617

Voteaza:

PF Parinte Patriarh Daniel se va externa inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE