Preafericitului Parinte Daniel aniverseaza trei ani de la intronizarea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane

Joi, 30 septembrie 2010, Preafericitul Parinte Daniel aniverseaza trei ani de la intronizarea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

De la orele 9.00, un sobor de ierarhi, preoti si diaconi va sluji Sfanta Liturghie in Catedrala patriarhala. Dupa Sfanta Liturghie, de la orele 11.30, va fi oficiata slujba de Te Deum ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate asupra Bisericii Ortodoxe Romane, poporului roman si Preafericirii Sale in cel de-al treilea an de slujire patriarhala.



In continuare, de la orele 12.15, in Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, va avea loc prezentarea mesajelor de felicitare de catre reprezentantii autoritatilor de Stat centrale si locale, precum si din partea altor institutii publice.

De la orele 13.00, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, se va desfasura un Moment aniversar in timpul caruia va fi difuzat un film documentar, realizat de catre postul de televiziune Trinitas TV al Patriarhiei Romane care va prezenta in sinteza activitatile pastoral-misionare, social-filantropice si cultural-educationale desfasurate, sub indrumarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, de Administratia patriarhala si Arhiepiscopia Bucurestilor de la 30 septembrie 2009 si pana in prezent.

Vor participa ierarhi ai Sfantului Sinod, reprezentanti ai autoritatilor de Stat centrale si locale, personalitati ale vietii publice romanesti, membri ai Permanentelor Consiliului National Bisericesc si Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor, clerici si mireni, care doresc sa felicite pe Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

.

29 Septembrie 2010

Vizualizari: 929

Voteaza:

Preafericitului Parinte Daniel aniverseaza trei ani de la intronizarea in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE