Astazi se vor deschide la Iasi Zilele Sfantul Spiridon

 

La Biserica "Sfantul Spiridon" din Iasi va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 19.00, un concert de colinde, care va marca deschiderea manifestarilor grupate sub numele "Zilele Sfantul Spiridon".

Mai multe detalii am aflat de la Parintele Marian Timofte - parohul Bisericii "Sfantul Spiridon" din Iasi: "In seara zilei de 10 decembrie 2007, incepand cu orele 19.00, la Biserica "Sfantul Spiridon" din Iasi va avea loc editia a III-a a Concertului de colinde "Deschide usa, crestine!", concert la care vor participa urmatoarele formatii corale iesene: Corul "Nicolaus" al Bisericii "Sfantul Nicolae" - Socola, Corul Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" - Barboi, Corul Bisericii "Sfantul Voievod Stefan cel Mare" si Corul "Spiridonia" al Bisericii "Sfantul Spiridon". In ajunul sarbatorii Sfantului Ierarh Spiridon, in data de 11 decembrie a.

c., incepand cu orele 17.00, va avea slujba Vecerniei mari cu Litia. Hramul Bisericii "Sfantului Spiridon" va culmina in ziua de 12 decembnrie 2007, ziua de praznuire a Sfantului Ierarh Spiridon, ocazie cu care se vor oficia Utrenia, Acatistul si Sfanta Liturghie."

.

10 Decembrie 2007

Vizualizari: 966

Voteaza:

Astazi se vor deschide la Iasi Zilele Sfantul Spiridon 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE