Facultatile de Teologie Ortodoxa pregatesc inscrierile pentru anul universitar 2007 - 2008

 

La Facultatea de Teologie Ortodoxa "Andrei Saguna" din Sibiu vor avea loc, in perioada 16 - 21 iulie 2007, inscrierile pentru cursurile universitare 2007 - 2008. Anul acesta, in examenul de admitere este inclus si un interviu, care va fi sustinut de catre candidati in intervalul 23 - 25 iulie. La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu vor fi subventionate de la buget, in urmatorul an universitar, 95 de locuri. Mai multe detalii in acest sens am aflat de la pr. conf.

dr. Aurel Pavel, prodecanul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Andrei Saguna" din Sibiu: "Perioada de inscriere este 16 - 21 iulie, in fiecare zi de la orele 09.00 la orele 14.00. In cadrul programului de admitere este inclus si un interviu care are loc in perioada 23 - 25 iulie. Taxa de inscriere este de 70 RON. Anul acesta avem 70 de locuri bugetare la Teologie Pastorala, 10 locuri bugetare la Teologie Didactica si 15 locuri la Teologie Sociala, precum si locuri cu taxa pentru clerul monahal, pentru preoti si pentru cei cu a doua facultate. In ceea ce priveste media de admitere, trebuie sa luam in calcul cei patru ani de liceu care, impreuna cu media de bacalaureat, formeaza o nota, iar a doua nota este formata din acest interviu care se tine la facultatea noastra".

La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Pitesti au loc, in perioada 9 - 24 iulie a.c., inscrierile pentru cursurile universitare 2007 - 2008. In cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Pitesti exista trei domenii: domeniul Teologie, domeniul Asistenta Sociala si domeniul Pedagogie Muzicala. Mai multe amanunte in acest sens am aflat de la pr. prof. dr. Ion Popescu, decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Pitesti: "La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Pitesti, calendarul admiterii este urmatorul: 9 - 24 iulie  - inscrierile la concurs, iar pentru specializarea de Asistenta Sociala inscrierea se prelungeste pana pe data de 26 iulie; pe data de 25 iulie va avea loc proba eliminatorie la Muzica pentru specializarile teologice, proba orala pentru specializarea Pedagogie Muzicala si proba de Desen pentru specializarea Arta Sacra; 26 iulie - interviul pentru specializarea Teologie Pastorala si proba scrisa la specializarea Pedagogie Muzicala; 27 iulie - afisarea rezultatelor; contestatiile se depun in 24h de la afisarea rezultatelor; 27 - 30 iulie - inmatricularea candidatilor admisi; 31 iulie - afisarea rezultatelor finale. In cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Pitesti exista trei domenii: domeniul Teologie, domeniul Asistenta Sociala si domeniul Pedagogie Muzicala. Pentru domeniul Teologie avem patru specializari: Teologie Pastorala, Teologie Didactica, Teologie Sociala si Arta Sacra, iar pentru acestea avem 35 de locuri subventionate, pentru domeniul Asistenta Sociala avem 17 locuri subventionate, iar pentru domeniul Pedagogie Muzicala avem 10 locuri subventionate".

 

 

 

.

12 Iulie 2007

Vizualizari: 1863

Voteaza:

Facultatile de Teologie Ortodoxa pregatesc inscrierile pentru anul universitar 2007 - 2008 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE