S-au alocat fonduri pentru drumuri si biserici

Guvernul a alocat bani pentru o serie de proiecte ale comunitatilor locale din patru judete. Astfel, judetul Mures a primit, pentru comuna Gurghiu, 300.000 lei (RON), in vederea finantarii investitiei "Modernizarea drumului comunal DC 7 Gurghiu-Casva-Glajarie". Drumul comunal este intr-o stare avansata de degradare, pe o lungime de 1,270 km inregistrandu-se rupturi de terasamente si degradari ale caii de acces. Judetul Constanta va beneficia de 600.

000 lei (RON) pentru finantarea lucrarii de modernizare a unor drumuri intravilane din comuna Cumpana. Aceeasi suma se acorda si pentru finantarea cheltuielilor privind aductiunea apei potabile in satul Mosneni, comuna 23 August. Judetul Constanta va primi, de asemenea, o suma de 1.500 mii lei (RON) pentru sustinerea sistemului de protectie a persoanelor cu handicap din unitatile administrativ-teritoriale.
Judetului Maramures i-au fost alocate 500.000 RON pentru continuarea lucrarilor de constructie a unor lacasuri de cult din cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului. Este vorba de finantarea lucrarilor la Catedrala Episcopala "Sfanta Treime" din Baia Mare (200.000 RON), Biserica "Nasterea Domnului" din Baia Mare (100.000 RON), Biserica "Sfantul Apostol Andrei" din comuna Vadul Izei (100.000 RON) si Manastirea "Invierea Domnului" Habra-Grosi Baii Mari din comuna Grosi (100.000 RON).

Pentru judetul Gorj au fost alocate 160.000 lei (RON), destinate Teatrului "Elvira Godeanu" din Targu Jiu. Banii vor fi folositi pentru efectuarea a doua turnee culturale in strainatate, la Festivalul International de la Casablanca si la manifestari culturale in Suedia, Danemarca si Norvegia.

.

29 August 2005

Vizualizari: 1423

Voteaza:

S-au alocat fonduri pentru drumuri si biserici 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE