Unii ierarhi fac comert cu calugarite

Publicam fara nici un comentariu urmatoarele informatii pe care le-am primit de la un preot ortodox, intelectual cu inalta constiinta eclesiala, foarte bine informat: "Ce bine ca ati publicat patimile calugaritei din Palatul episcopal Roman (in "R.L." de miercuri, 29 iunie 2005 - n.n.).

Poate se va face ceva sa se puna capat sclavagismului monahal ortodox. Nu uitati ca patriarhul Teoctist, dar si alti cativa ierarhi au facut si fac comert cu calugarite, pe care le trimit ierarhilor din Grecia, Cipru si Ierusalim. In palatele multor ierarhi greci de acolo sunt sclave calugarite romance. De altfel, cu cativa ani in urma, de la Patriarhia greaca din Ierusalim a fost trimisa o calugarita in cosciug. Toate aceste calugarite romance sunt servitoarele si sclavele ierarhilor greci! Mai mult, pana si mitropolitului grec dintr-un mare centru european i-a fost trimisa o calugarita romanca.

Trebuie spus adevarul intreg: calugaritele intra in monahism nu doar sa gateasca, ci sa spele lenjeria ierarhilor si sa fie folosite la orice. Acum, nu numai ierarhilor romani, ci si ierarhilor greci! Pentru ierarhii greci, nu e voie si nu se obisnuieste ca in palatele lor sa-i serveasca monahii de origine greaca. In palatele ierarhilor greci pot locui (sa le gateasca, sa le spele etc.) doar mamele sau surorile lor, impreuna cu sotii acestora. In afara lor, le pot face curatenie si mancare doar cupluri care nu locuiesc in palat. Se pare ca ierarhii nostri i-au corupt si pe cei greci, trimitandu-le calugarite romance, bune la orice, saracele!

In Romania, ca si in eparhiile ierarhilor romani de peste hotare, maicutele sunt folosite ca sclave. Cand e trimis un ierarh roman peste hotare, pleaca insotit de cel putin o maicuta. In prezent, atat ierarhii romani din tara, cat si cei din strainatate au in ascultare mai multe calugarite servitoare."

.

04 Iulie 2005

Vizualizari: 1828

Voteaza:

Unii ierarhi fac comert cu calugarite 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE