Intrunirile Consiliului Eparhial si Adunarii Eparhiale, la Episcopia Ortodoxa Romana din Ungaria


Intrunirile Consiliului Eparhial si Adunarii Eparhiale, la Episcopia Ortodoxa Romana din Ungaria

 

Episcopia Ortodoxa Romana din Ungaria, sub presedintia Preasfintitului Parinte Episcop Siluan, a gazduit joi, 22 ianuarie, sedinta de lucru anuala a Consiliului Eparhial, la care au participat si preotii Episcopiei, transmite Romanian Global News, care citeaza Secretariatul Episcopiei Ortodoxe Romane din Ungaria.  

Lucrarile Consiliului au fost dedicate aniversarii Anului Jubiliar al Sfantului Vasile cel Mare si al Sfintilor Capadocieni si au marcat, de asemenea, implinirea a 10 ani de la alegerea, hirotonia si intronizarea primului Ierah al Episcopiei Ortodoxe Romane din Ungaria, in persoana Preasfintitului Parinte Episcop Sofronie Drincec, Arhipastorul de astazi al Episcopiei Oradiei.

 

Cu acest prilej, au fost prezentate rapoartele de activitate pentru anul 2008 ale sectoarelor bisericesc, cultural si economic al Episcopiei Ortodoxe Romane din Ungaria si s-au discutat aspecte importante legate de buna desfasurare a vietii bisericesti in cadrul Episcopiei, in acest an, in toate domeniile de activitate.


In 24 ianuarie, tot la Resedinta Episcopala din Gyula a avut loc sedinta anuala de lucru a Adunarii Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Romane din Ungaria.

26 Ianuarie 2009

Vizualizari: 537

Voteaza:

Intrunirile Consiliului Eparhial si Adunarii Eparhiale, la Episcopia Ortodoxa Romana din Ungaria 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE