Parohia romaneasca lanseaza un apel catre romanii din Norvegia

 

Parohia romaneasca din Norvegia lanseaza prin intermediul site-ului oficial al comunitatii romanesti in Norvegia - Stefan cel Mare si Sfant un apel catre toti romanii, pentru a-i ruga sa contribuie la rezolvarea problemelor economice ale parohiei. "Dupa cum toti stiu, Fylkesmannen i Oslo og Akershus nu ne acorda subventii pe 2007 deoarece Bogdan Ezechil si Valeriu Pavel nu vor sa justifice ce au facut cu subventiile primite pe 2006. Comitetul parohiei a scris nenumarate scrisori si a explicat cu probe scrise ca parohia nu mai are nimic de a face cu fosta conducere, dar atata timp cat ei nu prezinta documentatia ceruta nu ni se da nimic" se arata in apel.


Comitetul parohiei a hotarat de comun acord cu Inalt Preasfintitul Serafim, Mitropolitul Europei de Vest si Scandinaviei, si cu preotul roman Culai Enache contributii benevole pentru romanii din Norvegia. Astfel, acestia pot ajuta parohia cu 500 coroane de famile sau 300 de coroane de persoana singura.

In plus, parohia lanseaza un apel catre romani sa faca donatii bisericii, care vor fi anuntate pe pagina parohiei. Conturile parohiei sunt 5082.08.75890 si 5082.08.82617. Extrasele de cont vor fi prezentate pe internet la sfarsitul fiecarei luni calendaristice.

.

19 Noiembrie 2007

Vizualizari: 812

Voteaza:

Parohia romaneasca lanseaza un apel catre romanii din Norvegia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE