Un nou consiliu parohial pentru biserica Sf. Maria din Norcross


Enoriasii bisericii ortodoxe romane „Sfanta Maria” din Norcross, satatul american Georgia, si-au ales duminica, 26 februarie, un nou consiliu parohial pentru anul in curs, alcatuit din opt membri.

Alegerile s-au desfasurat in cadrul adunarii generale parohiale, care a avut loc dupa Sfanta Liturghie si care a debutat cu raportul duhovnicesc al anului 2005 in care a fost evocat statutul de membru al Bisericii si participarea la viata comunitatii prin timp si bani. Presedintele consiliului parohial, Nelu Cherchezan, a prezentat apoi raportul sau in care a facut referire la situatia financiara a bisericii, planuri de viitor si proiectul de constructie a salii sociale, iar Carmen Popovitch a prezentat activitatea comitetului doamnelor si felul in care se poate imbunatatii participarea doamnelor la viata bisericeasca si sociala a parohiei.

Dupa cateva referiri la proiectul de constructia a salii sociale, a avut loc alegerea consiliului parohial pe anul 2006, a carui componenta va fi alcatuita din Petru-Ioan Cherchezan, Nicolae Borzea, Carmen Popovitch, Mircea Maghiari, Ionel Soran, Valentin Lazar, Florin Gavrilut si Solomon Lazar. Sedinta s-a incheiat cu diferite discutii legate de bunul mers al bisericii si cu o rugaciune catre Sfanta Maria, protectoarea parohiei romanesti din Norcross.


 
Norcross, SUA/Romanian Global News   

.

28 Februarie 2006

Vizualizari: 1386

Voteaza:

Un nou consiliu parohial pentru biserica Sf. Maria din Norcross 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE