A XI-a editie a Simpozionului - Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica


A XI-a editie a Simpozionului "Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica"

La lasi se desfasoara astazi cea de-a XI-a editie a Simpozionului "Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica". Simpozionul, care are loc incepand cu ora 10:00, in Sala Senatului a Universitatii "A. I.

Cuza", este organizat de Institutul Roman pentru Drepturile Omului din Bucuresti, impreuna cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Episcopia Romano-Catolica de Iasi. La eveniment participa Inalt Preasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Mons. Francisco-Javier Lozano, Nuntiul Apostolic in Romania si Moldova, Preasfintitul Petru Gherghel, Episcopul Episcopiei Romano-Catolice de Iasi, profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae", profesori de la Facultatea de Teologie Catolica din Iasi, profesori de la alte facultati ale Universitatii "Cuza", membri ai Consiliului superior al magistraturii etc.

Programul editiei din acest an va cuprinde dezbateri asupra a trei teme: "Reglementari privind libertatea religioasa si eliminarea discriminarii", "Libertati religioase" si "Educatie religioasa".

.

20 Octombrie 2008

Vizualizari: 538

Voteaza:

A XI-a editie a Simpozionului - Drepturile omului. Dimensiune spirituala si actiune civica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE