S-a incheiat admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxa Dumitru Staniloae


Astazi se afiseaza rezultatele final. Contestatiile se pot depune la secretariatul facultatii in timp de 48 de ore de la afisarea rezultatelor.

 

Candidatii care s-au inscris la sesiunea de admitere organizata de Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae“ din Iasi vor afla rezultatele in cursul zilei de astazi. La sesiunea de admitere din aceasta vara s-au inscris 360 de candidati, care au concurat pe 229 de locuri. Parintele lector dr.

Adrian Dinu, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Iasi, ne-a oferit detalii: „Au fost 213 candidati inscrisi la Teologie Pastorala. Un candidat a absentat la muzica, la proba eliminatorie si au ramas in concursul propriu-zis 212 candidati. Luni, 24 iulie, la examenul de Dogmatica s-au prezentat 206 candidati. La Teologie Didacita au fost 43 de candidati, la Telogie Sociala - 55 de candidati, iar la Arta sacra 49 de candidati. Ne-a bucurat faptul ca avem si trei olimpici, cu rezultate deosebite si anul acesta vom avea o serie foarte buna de studenti. In aceasta perioada se realizeaza corectura tezelor la Teologie Dogmatica si speram ca in scurt timp, poate chiar in seara aceasta sau mine, sa afisam rezultatele. Pentru celelalte domenii, Teologie Didactica, Sociala si Arta sacra, se lucreaza la realizarea mediilor finale pentru admitere urmnd sa afisam listele“.

 

Parintele Adrian Dinu ne-a vorbit si despre modalitatea depunerii contestatiilor de catre candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute: „Cei care doresc sa faca contestatii pentru notele obtinute trebuie sa stie ca acestea se pot face in timp de 48 de ore de la afisarea rezultatelor. Cererea pentru contestatie se depune la secretariatul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae", iar contestatia va fi solutionata pna pe data de 28 iulie, cnd rezultatele finale vor fi afisate la sediul facultatii noastre“.

 

Monica DUMITRESCU

.

26 Iulie 2006

Vizualizari: 3388

Voteaza:

S-a incheiat admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxa Dumitru Staniloae 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE