Simpozion national, la Oradea

 

Simpozion national, la Oradea

 

Episcopia Ortodoxa Romana a Oradiei, in colaborare cu Inspectoratul scolar judetean Bihor si Casa corpului didactic Oradea, organizeaza maine, 23 mai 2008, editia a II-a a Simpozionului national "Roman Ciorogariu - spirit european". Editia din acest an are ca tema "Multiculturalitatea in spatiul romanesc", informeaza Biroul de presa al Episcopiei Oradiei.

 

Simpozionul se adreseaza cadrelor didactice (in special celor de religie) si preotilor cu preocupari de cercetare istorica si didactica, dorind a se constitui intr-un prilej de reflectie pe teme de actualitate privind relatiile interetnice si interconfesionale, din trecut si de astazi, din judetul Bihor, in special, si din intreaga tara, in general.

 

Simpozionul va fi gazduit de Inspectoratul scolar judetean Bihor, in sala de conferinte. La festivitatea de deschidere si la inmanarea diplomelor referentilor va participa si Preasfintitul Episcop Sofronie.

 

Toate comunicatele stiintifice ce vor fi prezentate in cadrul acestui simpozion vor fi publicate, ulterior, intr-un volum colectiv.

 

.

22 Mai 2008

Vizualizari: 644

Voteaza:

Simpozion national, la Oradea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE