Ritual de exorcizare soldat cu un mort


Un barbat in varsta de 29 de ani a murit, intr-o moschee din Paris, in timpul unei sedinte esuate de "exorcism", au anuntat surse din politie, citate de Mediafax.


Cadavrul lui Brahim R., cetatean francez de origine algeriana, a fost descoperit de doua persoane. Primele rezultate ale autopsiei efectuate marti au indicat faptul ca acesta avea laringele "zdrobit", ceea ce a constituit, cel mai probabil, cauza decesului. Cadavrul lui Brahim R.

prezenta, de asemenea, "urme de lovituri".


Potrivit rezultatelor preliminarii ale anchetei, se pare ca acesta ar fi lesinat in incinta moscheii, iar patru persoane care erau de fata au incercat sa-l resusciteze "intr-un mod foarte brutal". Moscheea unde a avut loc incidentul este in vizorul politiei si al serviciilor secrete, care banuiesc ca aici isi desfasoara activitatea mai multi militanti radicali. Politia banuieste ca a fost vorba despre o incercare ratata de resuscitare, care a avut in vedere, de asemenea, exorcizarea, "alungarea demonilor" din trupul victimei. Astfel, potrivit surselor din politie, doi dintre cei prezenti tineau cu putere victima de gat, in timp ce o a treia persoana citea versete din Coran. Patru suspecti care frecventau moscheea se aflau in continuare, miercuri dimineata, in arest. Politia a precizat ca ramane de stabilit rolul pe care l-a avut fiecare in acest incident. (D.M.)

.

06 Octombrie 2005

Vizualizari: 2461

Voteaza:

Ritual de exorcizare soldat cu un mort 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE