Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde Mareste imaginea.

Ingrediente:1 kg fasole verde, 2 cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 morcov, 2 - 3 rosii ( sau cateva linguri cu bulion ), 1 legatura de patrunjel, marar si leustean, si sare.

Mod de preparare:
1 ) Curatam si spalam bine zarzavaturile.
2 ) Dupa ce am indepartat coditele de la fasole, o taiem bucatele. Ceapa si ardeii se taie marunt, iar morcovul il dam pe razatore.
3 ) Intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa, iar dupa ce da in clocot, adaugam fasolea si zarzavaturile.
4 ) Intre timp curatam rosiile de pielita, le taiem in felii si le indepartam semintele. Curatam verdeata si o taiem marunt.
5 ) Dupa ce s-au fiert zarzavaturile, adaugam rosiile ( sau bulionul ), uleiul si in final verdeata. Potrivim de sare dupa gust.

O servim calda.

 

 

27 Ianuarie 2012

Vizualizari: 20365

Voteaza:

Ciorba de fasole verde 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post