HepaStopForte

HepaStopForte Mareste imaginea.

Articol sponsorizat

HepaStopForte este un produs revoluționar pentru ficat ce se poate administra in boli severe de ficat, mai ales în Hepatită de tip B și C si steatoza hepatica find un prods natural si bine tolerat de organism.

A ajuns în România dupa ce s-a bucurat de succes în Statele Unite ale Americii, unde a fost si este utilizat de mii de oameni bolnavi de Hepatită si alte boli hepatice care iau parte la programul de ingrijie deschis de TCM HEALTHCARE al companiei internationale HESHOUTANG.

HepaStopForte este realizat numai din extracte eficiente, care de-a lungul timpului și-au dovedit proprietățile speciale in boli de ficat, mai ales, în hepatita B, hepatita C, steatoza hepatica ori alte afectiuni ale ficatului ce prezintă simptome precum icter, reflux, dureri abdominale și balonări, mâncărime excesivă a pielii, oboseală cronică sau lipsa poftei de mâncare sau boli in care se acumuleaza lichid in abdomen.

Formula HepaStopForte este unica si revolutionara…

Aceste extracte speciale pot fi utilizate în toate tipurile de boli de ficat, chiar și in formele cele mai avansate, ele actioneaza ca un comutator care activeaza functia naturala a ficatului de a elimina singur toxinele, de a se regenera, echilibra si rejuvena și astfel de a crește eficiența sistemului imunitar in lupta cu bolile de ficat mai ales cele care au o componenta virala si sunt periculoase pentru noi pe termen lung daca nu luam masuri.

Cum ne pot ajuta extractele din HepaStopForte?

• Brusturele poate sa ne ajute la regenerarea naturală a ficatului cand este afectat de hepatita
• Catina Incase ne poate ajuta ficatul sa elimine in mod natural steatoza hepatica( ficatul gras)
- Astragalusul ne poate ajuta daca suntem interesati de gestionarea viremiei
- Extractul de Sunatoarea din HepaStopForte ajuta fla reducerea riscului de cronicizare a hepatitelor si ajuta in cazul insomniilor
- Daminana poate sa ofere protectie si ajuta la reducerea efectelor nocive ale medicamentelor si a acelor alimente nerecomandate în cazul diagnosticului cu hepatită si ajuta la eliminarea lichidului, fiind un diuretic natural.
- Astragalus ajuta in procesele de detoxifiere, dezintoxicare, regenerare naturala a ficatului si contribuie la cresterea imunitatii naturale a organismului nostru.

• Busuiocul de Camp poate ajuta la regenerarea celulelor distruse în urma consumului excesiv de tutun și alcool, la reducerea mâncărimii excesive a pielii, la reducerea durerilor de cap.

Pentru mai multe informatii sau comenzi vizitati site-ul oficial

WWW.HEPASTOPFORTE.RO sau sunati la TEL. 0735 548 438

Pe aceeaşi temă

27 Martie 2019

Vizualizari: 2645

Voteaza:

HepaStopForte 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

HepaStopForte

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE