Toate popoarele vor fi chemate la mantuire.

l. Asa zice Domnul: "Paziti dreptatea si faceti lucruri drepte, ca in curand va veni mantuirea Mea si dreptatea Mea se va descoperi.
2. Fericit este omul care savarseste acestea si care tine la ele: Pazeste ziua de odihna ca sa nu fie pangarita si isi fereste mana lui ca sa nu faptuiasca nici un rau.
3.
si sa nu zica cel de alt neam, care s-a alipit de Domnul: "Domnul ma va desparti de poporul Sau!" Si famenul sa nu zica: "Iata eu sunt un copac uscat!"
4. Pentru ca asa zice Domnul catre fameni: Celor care pazesc zilele Mele de odihna si aleg ceea ce Imi este placut Mie si staruie in legamantul Meu,
5. Le voi da in casa Mea si inauntrul zidurilor Mele un nume si un loc mai de pret decat fii si fiice; le voi da un nume vesnic si nepieritor.
6. Si pentru strainii alipiti de Domnul ca sa slujeasca si sa iubeasca numele Domnului si sa fie slujitorii Sai, toti cati pazesc ziua de odihna ca sa nu fie pangarita si staruie in legamantul Meu,
7. Pe acestia ii voi aduce in muntele cel sfant al Meu si ii voi bucura in locasul Meu de rugaciune. Arderile lor de tot si jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu; caci templul Meu, locas de rugaciune se va chema pentru toate popoarele!"
8. Acestea sunt zisele Domnului, Care aduna pe cei risipiti ai lui Israel: "La cei adunati voi mai aduna si altii!"
9. Fiare ale campului, veniti, mancati si voi, toate animalele padurii!
10. Strajerii Mei sunt orbi cu totii, ei nu inteleg nimic. Toti sunt caini muti care nu pot sa latre. Ei viseaza, stau tolaniti si le place sa doarma.
11. Acestia sunt caini hrapareti care nu se mai satura; sunt pastorii care nu pricep nimic. Toti umbla in caile lor si se silesc pentru castigul lor.
12. "Veniti, zic ei, voi aduce vin, bea-vom bauturi imbatatoare! Si maine va fi, ca astazi, mare zi de veselie".
.

12 Februarie 2009

Vizualizari: 271

Voteaza:

Toate popoarele vor fi chemate la mantuire. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE