Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 16:13 pe 5.03.2010
Ingrediente:
12 linguri de ulei, 14 linguri de zahar, 14 linguri de apa, 18 linguri de faina, 1 cana de nuca macinata, 2-3 linguri cacao, 2 lingurite de praf de copt, 1 pachet zahar vanilat.

Instructiuni:
1 ) Frecam cu o lingura de lemn zaharul cu uleiul si adaugam treptat apa.
2 ) Adaugam faina cernuta, praful de copt, zaharul vanilat, iar dupa ce s-a incorporat, punem si nuca.
3 ) Intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie pentru copt, turnam jumatate din compozitie.
4 ) Deasupra turnam si restul de compozitie, pe care in prealabil am amestecat-o cu cacaua.
5 ) Coacem la un foc potrivit, pana capata o culoare aurie.
6 ) Dupa ce s-a copt, lasam sa mai stea in tava cateva minute, apoi o scoatem, punem pe gratar si o pudram cu zahar.

Cand s-a racit se serveste, taiata in felii potrivite.

 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni