Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 16:46 pe 15.12.2009
Craciun fara piftie nu-i cum, daca sunt in punguta macar si cele mai slabe
pitule, dea Dumnezeu sa fie la toti mai mult de atat!
• cap de porc • limba • sorici
• picioare • urechi • cazaturi de carne
• 3 kg oase – incheieturi mari de vaca, sparte
• 1 ceapa • 1 lingura sare • 1 capatana usturoi
• Se fierb oase de vaca, 3-4 ore, apoi se trece zeama prin sita
• In zeama asta se fierbe tot ce-i din porc, ore si ore (pana se desprinde
totul de pe oase) cu sare si ceapa
• Se dezoseaza
• Se asaza carnea in castron
• Usturoiul se piseaza marunt-pasta si se amesteca cu zeama de la fiert,
indelung, s-o parfumeze
• Se toarna zeama in castron, peste carne
• Se da la rece, sa se inchege
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni