Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 14:09 pe 9.04.2010
• In Banat, la micul dejun din prima zi de Pasti, se practica traditia tamaierii bucatelor. Apoi, fiecare mesean primeste o lingurita de pasti(vin+paine sfintite). In meniul acestei mese festive se include ciolanul de porc fiert, oua albe si mancaruri traditionale, dupa acestea se continua masa cu friptura de miel.
Postat 15:58 pe 12.04.2010
Nu stiu daca este o traditie sau nu, insa cand eram mica parintii mei puneau un ou intr-un pahar cu apa si cu acea apa ma spalam pe fata... :) Sigur ca in pahar mai erau si banuti...
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni