Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

« Ultima Pagina  |  vizualizare rezultate 1-10 din 11  |  Urmatoarea Pagina »
Postat 00:10 pe 2.11.2009
Dragii mei, aflandu-ne la un topic de Dating, va rog sa va afisati fotografia si sa anuntati ce fel de partener/a doriti sa intalniti.
Astept propuneri noi de imbunatatire a grupului.
Adina
Anonim
Postat 13:52 pe 12.11.2009
Dating? si Ortodox?ciudata combinatie!
Aceasta postare a fost stearsa.
Postat 18:20 pe 25.11.2009
Anonim, mie nu mi se pare deloc ciudat. Daca nu vrei sa urmezi calea calugariei, ar trebui sa incercam sa ne gasim pe cineva cu care sa slujim impreuna lui Dumnezeu pe calea cea Adevarata. Poate gresesc eu. oricum "dating" sunt putin nepotrivit.
Postat 18:48 pe 18.12.2009
Nu prea sint de pararea doamnei Alexandra, sa-mi fie cu iertare!
Multa lume considera ca pentru mantuire sunt doar doua cai: ori te calugaresti, ori te casatoresti. Nicodim Mandita are alta parere: pe linga cele doua mai exista una: fecioria sau curatia. Adica traiesti ca monahii, dar - atat cit se poate - in lume. O sa vi se para bizar. Eu va dau doar un exemplu: copil unic la parinti, necasatorit, dar cu vocatie de monah. Nu-si poate parasi mama si/sau tatal batrini si bolnavi caci e singurul lor sprijin. Biserica nu te condamna! Deci ramai in lume, traiesti cit poti viata monahala si nu te casatoresti. E si aceasta o cale spre mantuire, nu? Sunt multi oameni in lume, traind astfel, decit putem noi banui. Totul e sa avem nadejde!
Postat 18:53 pe 18.12.2009
Asa este nu numai preotia sau calugaria inseamna mantuire ,si un om simplu,care nu face parte nici din obstea preoteasca nici cea calugareasca,se poate mantui trebuie doar sa-si recunoasca pacatele si sa traiasca toata viata lui in curatie sufleteaca si trupeasca...
[Utilizator Sters]
Postat 23:56 pe 18.12.2009
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
[Utilizator Sters]
Postat 00:05 pe 19.12.2009
Mi-as dori sa corespondez cu o fiica a Domnului,o fata credincioasa,cu suflet bun si cu un stil de viata sanatos.Suna deja a vis,nu?Adevarul crud e ca nu prea mai sunt astfel de fete de care cu siguranta am atata nevoie.Mai inseamna credinta,Sfanta Cruce,Sfanta Biserica ceva pt fetele din ziua de astazi?A devenit totul o notiune de rutina pentru toti dintre noi,nu numai pt fete.Domnul sa va binecuvinteze pe toti sa sa va calauzeasca pe Calea Sa!Putem,atata timp cat exista credinta si multa vointa sa devenim ai Lui!
Postat 17:21 pe 22.12.2009
Excelent apel, Adrian, si fotografiile sunt inspirate, generoase, sugestive... sunt convinsa ca aici pe forum se afla fete potrivite varstei tale si cerintelor deloc nepotrivite...
Doamne ajuta
Postat 19:10 pe 8.05.2011
Doamne ajuta!

Ma numesc Gabriel. Am 38 de ani, sunt din Bucuresti, plecat momentan din tara. Sunt un om simplu, credincios, imi doresc sa cunosc o fata la fel ca mine, serioasa, cuminte, alaturi de care sa-mi pot cladi o familie bazata pe iubire si incredere.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

  « Ultima Pagina  |  vizualizare rezultate 1-10 din 11  |  Urmatoarea Pagina »
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni